top of page

Wie zijn wij ?

Goede lering

Als kinderen van hard werkende ouders mochten wij, zo klein als we waren al meehelpen in het bedrijf.  Siets in de bakkerij en Annemiek in de winkel. 

 

Brood snijden op zaterdag, stollen poederen met kerst, oliebollen bakken met oud en nieuw en met Pasen maakte vooral Siets de mooiste eieren. 

 

Na de mavo ging Siets net als zijn vader destijds naar de bakkersschool om klaargestoomd te worden om in de bakkerij te gaan werken. In die tijd was het nog niet aan de orde dat wij eventueel samen in de zaak zouden komen. Tot nu toe was de zaak altijd van vader op zoon gegaan, en omdat Annemiek toen geen behoefte had om in de winkel te staan, leek het zo klaar als een klontje dat Siets de bakkerij zou overnemen.

Maar toen Siets na de bakkersschool een jaar in Aruba als bakker ging werken had hij de reiskriebels gekregen, en wilde meer van de wereld zien dan alleen de vier muren van de bakkerij. Zo leek het er een paar jaar op dat 100 jaar bakkerij Klees niet gehaald zou worden en dat het bij 4 generaties Klees zou blijven. 

 

Maar toen onze moeder in 1993 ziek werd en Annemiek haar een tijdje zou vervangen ging het roer om. Annemiek realiseerde zich dat dit toch was wat ze wilde, en is vervolgens niet meer weggegaan. En toen 5 jaar later, Siets inmiddels 2 wereldreizen en een paar baantjes rijker, ook voor de bakkerij koos, werden wij op 1 januari 1999 samen de eigenaren van bakkerij Klees, en zijn dat alweer 15 jaar met veel plezier

Miek en Siets Klees

personeel_006.jpg

personeel_006.jpg

personeel_010.jpg

personeel_010.jpg

personeel_007.jpg

personeel_007.jpg

personeel_008.jpg

personeel_008.jpg

personeel_005.jpg

personeel_005.jpg

thomas.png

thomas.png

personeel_013.jpg

personeel_013.jpg

personeel_009.jpg

personeel_009.jpg

personeel_012.jpg

personeel_012.jpg

personeel_001.jpg

personeel_001.jpg

personeel_003.jpg

personeel_003.jpg

bottom of page